Anti Rimpel behandeling van Botu VIP
Posted on 3 september 2013 in Behandelingen, Rimpels

Anti Rimpel behandeling van Botu VIP

Wat is botox?

Botox is botuline toxine, een sterk gif wat de spieren verlamt. Als men botox laat inspuiten om de vervelende rimpels te laten verdwijnen, zorgt men er tevens voor dat de onderliggende spieren verlamt raken. Het resultaat op kort termijn is weliswaar aantrekkelijk, maar men zal op langer termijn de veranderingen van de gelaatsuitdrukkingen gaan missen. Jammer genoeg verdwijnt het karakter van het gezicht met alle gevolgen van dien.

Er is ook een alternatief:

Eindelijk een revolutionaire cosmetische innovatie om rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. De actieve bestanddelen van Botu-Vip  werken  op verschillende wijze op de zenuwuiteinden van de gezichtspieren, waardoor uw huid een ontspannen en frisse uitstraling krijgt. Botu-vip is een nabootsing van Botox, zonder dat het de gezichtsspieren verlamt. De cosmedische producten zijn veilig voor de huid en ontspannen uiteindelijk de pieren.  Deze behandeling is een fantastisch alternatief voor Botox.

Voor thuis gebruik dagelijks gebruikmaken van het serum en de crème zal u versteld doen staan. Online te bestellen bij onze webshop.

Kijk hier hoe de behandeling gaat:

Comments are closed.