De praktijk
Gratis parkeren voor de deur - bel 06 3977 8037 voor een afspraak, of mail naar karin@lijfenstijl.nl

Aan de rand van het centrum, is de praktijk van Lijf & Stijl gevestigd. Toch in de stad, maar wel gratis parkeren voor de deur of op de parkeerplaats.

Lijf & Stijl is een praktijk waar huidverbetering en aandacht centraal staan. De lichte uitstraling en de rust zorgen ervoor dat u zich comfortabel voelt. Een zacht muziekje op de achtergrond en de heerlijke behandelstoel zal er voor zorgen dat u even in de luwte kunt verkeren. Heerlijk wegdommelen tijdens een rustgevende massage of een actieve superlifting massage ondergaan? Het is allemaal mogelijk.

Lijf & stijl werkt met het multi-systeem van Boozt Cosmetics. Dit systeem bestaat uit 4 fases waarbij we de huid direct liften en laten stralen. Hydro-Dermabrasie, zuurstof pressuur, iontoforese en lichttherapie, zorgen voor dit fantastische resultaat.

Lijf & stijl is als enige in Nederland die een bind- en spierweefsel massage toepast. Het resultaat van deze behandeling is een verstrakking van de hals en het gezicht. Het natuurlijke antwoord op een chirurgische ingreep en met de essences en serums van Boozt zal uw natuurlijke schoonheid zichtbaar worden. Wie wil er nu niet een “Natural Beauty” zijn? ongeacht de leeftijd?

Natuurlijk bent u gewoon van harte welkom als u kiest voor een kleine behandeling of alleen even de wimpers wilt verven. Lijf en Stijl is er voor iedereen die serieus met de huid om gaat. Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en van de behandeling kunt genieten.