HYDRO-DERMABRASIE DE NIEUWE GENERATIE
Posted on 3 september 2013 in Behandelingen

Microderma-brasie niet meer weg te denken in een professionele praktijk.

Boozt Cosmetics heeft de nieuwe methode van micro-dermabrasie en zuurstofbehandeling in een.

Het peelen van de huid werkt sterk reinigend, herstellend, vochtregulerend, celvernieuwend en geven een direct stralende huid. Kan worden toegepast op elk huidtype. De nieuwe generatie van micro-dermabrasie is Hydro-Darmabrasie. Een makkelijke methode om de huid snel en effectief  te peelen.

 

Zuurstof is de energie voor de huid!

Zuurstof is onmisbaar voor alle leven. Een constante zuurstoftoevoer is ook nodig voor al onze huidcellen. Immers een goede  deling van de cellen gaat alleen als de omstandigheden optimaal zijn. Hiervoor hebben we zuurstof nodig. Zuurstof is energie voor de huid en zorgt  tevens dat andere stoffen die nodig zijn voor onze cellen ook daadwerkelijk hun werk kunnen doen. Ik zal u de technische gegevens besparen, maar het is duidelijk dat zuurstof belangrijk is.

Wist u dat zuivere zuurstof in optimale toestand aan zee duizenden malen hoger is dan b.v. in de stad. Daar is de zuivere zuurstof per kubieke centimeter nog maar een schijntje ten op zichten van de zuurstof aan zee, of in de bergen. Men ziet ook vaak dat mensen met allergieën of een zwakke huid aan zee een boost krijgen. Niet voor niets wordt gezegd dat roken slecht is voor de huid en dat men ook kan zien wanneer iemand rookt. Vervuiling en zware metalen hebben nadelige gevolgen voor de huid. Als men deze verstikking van de huid kan zien, is het noodzakelijk om de huid te voorzien van zuurstof.  Neem eens de tijd om uw huid een kans te geven om op adem te komen. Ga eens een wandelen in het bos, aan zee of in een park. U zult zien, dat door beweging en frisse lucht uw huid gaat reageren en u krijgt een gezonde uitstraling.  Immers een gezonde uitstraling geeft energie en dat geeft weer een vitaal gevoel!

Probeer ook eens de zuurstofbehandeling voor de huid.

Mocht u totaal uitgeput zijn, heeft uw huid een uitgeput gevoel? Laat u dan eens verwennen met een zuurstofbehandeling bij Lijf & Stijl. De krachtige werkstoffen stimuleren de huid en giftige stoffen worden afgevoerd. De weerstand wordt verhoogd en een stalende teint is het resultaat. Heeft u een jachtig leven, rookt u, of heeft u weinig energie, dan is dit een heerlijke behandeling voor u. Laat u eens verwennen en zorg dat u weer vol energie uw dagelijkse dingen kan doen.

7 in 1  21047_  Brochure_Boozt_210x148_WT6_LR Druppel

 

Tags: , ,

Comments are closed.