Vitaal ontspannen met de Hamam behandeling van Morjana!
Posted on 2 september 2013 in Behandelingen, Massage


Bij Lijf en Stijl in Eindhoven is er een nieuwe en unieke behandeling voor totale ontspanning van lichaam en geest; de Hamam behandeling van Morjana!

De lichaamsbehandeling bestaat uit een lichaamspeeling met vijgenextract  en een ontspannen lichaamsmassage met Arganolie. De natuur heeft hier een sterke invloed. De multifunctionele, hoogwerkzame fantastische olie is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige en vooral voor de rijpere en beschadigde huid. Deze olie is tevens geweldig  voor de behandeling van haar en nagels. Een Marokkaanse exclusiviteit van de Arganboom, die alleen in Marokko kan worden gevonden, levert een wereldwijd bekende fijne en ‘gouden’ vloeistof. De samenstelling van deze kostbare olie (80% onverzadigde vetzuren, vitamine E, tocoferol, polyfenolen) maakt het uniek en biedt tal van eigenschappen.

Het vertraagt vroegtijdige huidveroudering  en voorkomt uitdroging. Het heeft een helende werking bij een beschadigde huid en beschermt tegen externe agressies. Lijntjes en rimpels verminderen en de huid wint aan soepelheid en elasticiteit. Nagels en haren worden glanzend en sterk. Deze heilzame werking dringt door in het lichaam en geeft u een uiterst ontspannen en vitaal gevoel. Verwen u zelf en uw lichaam op deze behandeling en geniet!

Try out Hamam behandeling van Morjana: € 85,00

Maak van uw badkamer een echte hamam en geniet van de weldadige producten van Morjana!

Tags: , , , ,

Comments are closed.