Heb ik echt 52 spieren in mn gezicht
Posted on 17 september 2014 in Behandelingen, Lijf en Stijl, Massage, schoonheidsspecialiste

Heb ik echt 52 spieren in m’n gezicht?

Voor vandaag heb ik een Super Lifting massage op het programma staan. ‘Eigenlijk een complete workout voor je gezicht’, vertelt Karin, ‘net als in de sportschool’. ‘Wist je dat je wel 52 spieren in je gezicht hebt?’ Ik knik van nee. En daar gaat ze: ‘hier zit je mondkringspier, oogkringspier, neusvleugelheffer, wangkauwspier, trompetspier, slaapspier en de borstbeen-sleutelbeen-tepel-spier die van je hals via je sleutelbeen naar je tepel loopt en daar ….’ Ok, ik ben overtuigd. En nu?

Uniek in Brabant

Na dit staaltje vakmanschap en anatomie, zijn mijn voorhoofdspieren in elk geval van verbazing omhoog gegaan. Tijd dus om me te ontspannen en de behandeling te ondergaan. Karin gaat meteen aan de slag met een fijne reiniging, het epileren van m’n wenkbrauwen en harsen (auw!) van mijn onderkin en dan begint het Grote Genieten. Ik krijg een combinatie van een spierweefselmassage en ‘gewone’ bindweefselmassage. Lijf & Stijl is met deze Super Lifting behandeling de énige in Brabant.

3-in-1 behandeling

De Super Lifting massage is volgens Karin een unieke 3-in-1 behandeling om de huid zowel te verstevigen, te liften én te verjongen. ‘Het is een speciale techniek die de strijd aan gaat met het levende gedeelte van de huid – het bindweefsel-, en het zal alle verklevingen verminderen. Zo wordt er een betere doorbloeding gerealiseerd. Ook wordt het spierweefsel in de huid geactiveerd. Je huid wordt weerbaarder, sterker en stralender. Haarvaten worden verstevigd en rimpels vervagen. Met name de neus-lippen-plooi zal verminderen.’

Zichtbaar resultaat

Ik lig heerlijk en geloof alles wat Karin zegt. Voor haar is het hard werken, voor mij alleen maar genieten. Het is een stevige massage, maar doet geen pijn. Na de massage wordt m’n gezicht ter ondersteuning ingesmeerd met cel-vernieuwende producten, die mijn huid in staat stelt zich te herstellen en te voeden. Na een klein uur ben ik klaar om het resultaat te zien in de spiegel. En warempel, ik zie écht verschil. Vooral bij m’n mondhoeken en neus. Ongelooflijk én dat al na één keer.

Liften

Karin: ‘Bij één behandeling heb je al resultaat, maar als je deze behandeling elke twee weken herhaalt, dan zul je zien dat je huid gaat liften. Na verloop van tijd worden de spieren steviger, het bindweefsel sterker en de huid stevig en stralend. Er is geen behandeling die zo dicht bij een plastische behandeling komt, alleen is mijn Super Lifting massage puur biologisch. Het is een uniek concept dat de ruimte vult tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar de arts of kliniek.’

Zelf proberen?

Lijf & Stijl biedt een try-out aan voor slechts € 50,00. Gun jezelf dit cadeau!

 

Tags: , , ,

Comments are closed.