Microdermabrasie
Posted on 3 september 2013 in Behandelingen, Rimpels

Iedereen die in aanraking is gekomen met een huidbehandeling weet dat er goed gereinigd wordt en dat de huid gecontroleerd, eventueel worden er zaken verwijderd, er wordt een massage gegeven om diverse redenen en de huid wordt gevoed met een  masker. Maar daarnaast zijn er nog vele methodes om huidverbetering toe te passen. In veel bladen wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste methode en elke week zijn er wel veranderingen op het gebied van verbetering voor de huid. Belangrijk te weten is, wat u met uw huid wil. Als u kiest voor een goed verzorgde huid met een stralende  teint, waar rimpels er mogen zijn, maar niet opvallend aanwezig zijn, dan bent u bij een specialiste in goede handen. Tegenwoordig zijn er zoveel technieken die de weg naar de plastisch chirurg kunnen uitstellen en waar uw gezicht niet door veranderd.

Deze week vertel ik u over microdermabrasie: Door middel van kleine microkristallen wordt de oppervlakte van de huid geschuurd. Op dat moment zal de huid zelf nieuwe cellen gaan aanmaken.

Microdermabrasie vervaagd kleine oneffenheden, zoals rimpels, haalt de verhoornde huid weg, maakt de huid vlak en glanzend. De daarop volgende producten zorgen voor een enorme boost aan voedingsstoffen voor de huid. De behandeling kan de huid in het begin een beetje rood laten kleuren, maar over het algemeen is deze zachte verfijnde methode een fantastisch hulpmiddel om cellen opnieuw te activeren. Al na een behandeling is er zichtbaar resultaat. Als u deze behandeling een aantal keren herhaalt krijt u het effect van een verjongde huid.

Bij lijf & Stijl bieden wij u deze kans om de huid op deze manier intensief te verbeteren. Als u kiest om deze week een afspraak te maken, krijgt u maar liefst € 20,00 korting* op de behandeling.

I.p.v. € 95,00 betaald u slechts € 75,00 Geef uw huid deze behandeling en u zult zien dat het zeker de moeite waard is……..

*Deze aanbieding is geldig tot en met 30 november 2013

 

Tags:

Comments are closed.