Natuurlijke gezichtsverzorging

 

Massage

Een gezichtsbehandeling ondergaan is een luxe die we ons zouden mogen gunnen!  Want als u eens kiest voor een Boozt facial, krijgt u niet alleen een behandeling die bij uw huid past maar ook een zeer onspannende gezichtsmassage van 20 minuten. U voelt zich direct ontspannen en de vale huid wordt weer stralend. Gun u zelf deze natuurlijke verzorging………en laat uw gezicht stralen!

BOOTZ EXPRESS
Weinig tijd voor een uitgebreide behandeling? Kies dan voor de Bootz Express. Kleine gezichtsbehandeling voor onderhoud, comfort en bescherming, van 30 minuten. De huid wordt direct opgepept.Behandeling kost € 29,00

Afbeeldingen Karin en Ingrid 023

BOOTZ FACIAL relaxing
Gezichtsbehandeling voor perfect onderhoud en comfort van uw gezicht. Deze behandeling van 75 minuten wordt na een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd. Epileren, bovenlip harsen en een uitgebreide massage zijn onderdeel van deze behandeling.
Behandeling kost € 55,00

sliderhoofdpagina2

BOOTZ SUPERIEUR Dermarolling methode
Gezichtsbehandeling ten behoeve van huidverbetering, van 95 minuten. Na een huidanalyse worden de geconcentreerde natuurlijke werkstoffen Zoals Hyaluronzuur, Hexapeptide, kaviaar, ginseng en soja diep de huid ingebracht met de dermaroller. Deze doeltreffende methode geeft de huid direct een impuls. Epileren, bovenlip harsen een uitgebreide massage en een masker zijn onderdeel van deze behandeling.Voor extra versteviging kunt u kiezen voor de bind- en spierweefsel massage.

Behandeling kost € 75,00

sliderhoofdpagina10

BOOTZ MULTI-TREATMENT Hydroderma-brasie en zuurstof
Een fantastische behandeling met een zichtbaar resultaat. Het Boozt Multi systeem is een behandeling waarbij we de huid intensief peelen met Hydro-dermabrasie, vervolgens wordt er middels de zuurstofpressuur zuurstof in de huid gebracht. de daarbij behorende essences zoals Hyaluronzuur binden het vocht in de huid. Ionotoforese stimuleert vervolgens alle cellen van alle huidlagen en er vindt een directe verbetering van de huidcellen plaats. Vervolgens masseren we de huid nog eens extra om de waardevolle stoffen diep in de huid te brengen. Lichttherapie zet de collageen cellen aan en het resultaat is een direct liftend effect van de huid. We verzorgen de huid met het Kaviaar masker van  Boozt om de huid in top conditie te brengen. Voor extra versteviging kunt u kiezen voor de bind- en spierweefsel massage.

Behandeling kost € 99,00

Totale-gezichtsverzorging

BOOTZ GEZICHTSVERZORGING VOOR THUIS
Alle producten van Boozt zijn online te bestellen in de webshop www.booztcosmetics.com.  Wilt u meer informatie over de bind- en spier weefsel massage neem dan contact met mij op.

nurturing_-2