Superliftingmassage voor anti aging
Posted on 3 september 2013 in Behandelingen, Massage, Rimpels

 

Superliftingmassage. Lijf & Stijl is  een instituut  voor totale huidverbetering. Meer dan 25 jaar  ervaring en onderzoek heeft er voor gezorgd dat ik  met trots kan  zeggen dat de huid een natuurlijke verbetering en verjonging kan ondergaan. Als u  de tijd neemt, helpen  wij de huid weer terug te brengen in een goede conditie. Het unieke biologische anti-ageing concept vult de ruimte tussen de gewone schoonheidsverzorging en de stap naar de arts of de kliniek. Het verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft u zelf, maar ziet er zichtbaar jonger uit!

Hoe werkt het?

Nadat we samen uw wensen hebben besproken, volgt een advies. We zullen de mogelijkheden bespreken om uw huid zo snel mogelijk fit en vitaal te krijgen. We gaan de huidconditie verbeteren.

Maximaal resultaat dankzij de combinatie van celtherapeutische producten en behandelingen.

Een kuur bestaat uit behandelingen en producten. De producten zijn voor thuis en makkelijk in gebruik. Zij ondersteunen de behandeling en geven een maximaal effect. De behandelingen blijven aangenaam en zullen het resultaat van de producten nog eens extra verhogen. Resultaat waar u trots op mag zijn.

Superliftingmassage de unieke manier om de huid te verstevigen, liften en te verjongen.

Superliftingmassage is een bindweefsel en spierweefsel massage techniek en gaat de strijd aan met het levende gedeelte van de huid (het bindweefsel), en zal alle verklevingen verminderen, zo wordt er een betere doorbloeding en verbetering van de opname worden gerealiseerd. Het spierweefsel in de huid wordt geactiveerd en gestimuleerd.  De huid  wordt weerbaar, sterker en stralender. Haarvaten worden verstevigt en rimpels vervagen. Met name de neuslippen-plooi zal verminderen.

Met de ondersteuning van onze celvernieuwende producten en deze technieken is de huid instaat zich te herstellen en te voeden. Deze behandeling zal in het begin een beetje spierpijn geven, net zoals u op de sportschool ervaart als u oefeningen doet. Na verloop van tijd worden de spieren steviger, het bindweefsel sterker en dikker en de huid wordt stevig en stralend.

Bij een behandeling heeft u al resultaat, maar gaat u deze behandeling elke twee weken herhalen dan zult u zien dat u uw huid gaat liften. Er is geen behandeling die zo dicht komt bij een plastische behandeling, alleen het is puur biologisch. Het unieke ervan is, dat Lijf & Stijl de enige in Brabant is, die deze behandeling kan uitvoeren. Wilt u het proberen? Onze try-out is slechts € 50,00*

*aanbieding is geldig tot en met 30 november 2013

Comments are closed.