Wat vinden de gebruikers van Boozt Cosmetics?
Posted on 17 september 2014 in blog, Lijf en Stijl

Wat vinden de gebruikers van Bootz?

 

Mieke 60 jaar : “Op mijn huid werkt de olie van BOOZT  verfrissend, verzachtend en helend. Heerlijk door mijn BOOZT Dagcrème!

Marjan 53 jaar : “BOOZT is een niet vette olie, die goed intrekt. Ik smeer elke dag mijn hals, decolleté en gezicht in en het voelt er zacht en gevoed.” 

Birgit 46 jaar:  “Ik gebruik BOOZT nu een half jaar. In het begin vooral als toevoeging op al mijn haar en gezichtsproducten, waardoor zowel mijn huid als mijn haar gezonder werden. In de zomer bij warm weer en door o.a. het zwemwater heb ik de olie zo gebruikt. Inmiddels gebruik ik alles van BOOZT en hierdoor herstelde mijn huid en mijn haren sneller. Betaalbaar top product!”  

Arrissa 22 jaar : “Ik heb een jaar lang last gehad van mijn acne, mijn huid voelde trekkerig en deed pijn. Sinds ik  dagelijks een paar druppels BOOZT gebruik, voelt mijn huid weer goed en doet geen pijn  meer. Mijn acne en littekens die ik had zijn bijna weg. Wondermiddel!

Angelique 47 jaar: “Ik vind het heerlijk om BOOZT te gebruiken onder de douche. Maar ik vind het ook fijn om mijn droge haarpuntjes er mee te behandelen.” 

Rianne 61 jaar:  “Wat zie jij er goed uit! Je huid glanst helemaal. Een compliment dat ik vaker kreeg. De eerste keer al na een week gebruik van BOOZT .

Karin: 51 jaar: Eindelijk heb ik een merk gevonden dat zonder kunstmatige stoffen een huidverbetering geeft. Ik ben erg tevreden!

 

Comments are closed.