Wat doet de BOOZT Dermaroller?
Posted on 27 september 2016 in blog

Wat is een Derma Roller eigenlijk?

Een BOOZT dermaroller is een vrij uniek type schoonheidsapparaat welke is ontworpen voor huidneedling therapieën. Dit is een perfecte niet-chirurgische behandeling voor veel huidaandoeningen zoals veroudering (rimpels, verslapping), littekens (acne, chirurgische, striae) en hyperpigmentatie. De BOOZT dermaroller wordt gebruikt om uw huid dikker te maken, beter stoffen op te laten nemen, en alle huidcellen aanzetten voor vernieuwing.  En dit is precies wat de huid nodig heeft om rimpels en littekens te verminderen!

Flyer_Boozt_aplliances_210x148_WT_LRFlyer_Boozt_aplliances_210x148_WT_LRVertrouwd raken met uw dermaroller

Als je de BOOZT dermaroller hebt gekocht, kun je je misschien afvragen hoe zo’n simpel apparaat wonderen kan verrichten voor je gezicht en lichaam. Het ziet er uit als iets dat je kunt gebruiken in de keuken, maar laat je niet misleiden door het uiterlijk. De naalden op de dermaroller zijn van titanium kwaliteit en zijn speciaal gesteriliseerd om er voor te zorgen dat het veilig over het bovenste oppervlak van de huid glijdt tijdens het maken van de mini speldenprikken die je huid openen.

Eenvoudige stappen voor het gebruik van de dermaroller

  • Voordat je de BOOZT dermaroller voor de eerste keer gebruikt, wees er zeker van dat je het gezicht grondig reinigt met bijvoorbeeld een reinigingsfoam en lotion. Het serum, essence of de crème wordt pas aangebracht na de behandeling.
  • Zorg ervoor dat de naalden gedesinfecteerd zijn voor gebruik, door deze te reinigen met 70% alcohol.
  • Gebruik de BOOZT dermaroller op de huid door van links naar rechts, van boven naar beneden en schuin te bewegen. Zorg ervoor dat je lichte druk uitoefent. Bij de behandeling van het gezicht; Vermijd druk rond de ogen.
  • Breng het serum of de essence aan en laat het intrekken in je huid. Daarna kun je een crème aanbrengen of zelfs een gezichtsmaskerFlyer_Boozt_aplliances_210x148_WT_LR.

Vergeet niet je BOOZT dermaroller te reinigen onder stromend water na elke behandeling. na deze reiniging is het van belang om de dermaroller te desinfecteren met 70% alcohol.

En eerst goed de huid te reinigen met Boozt Cleansing Foam.

beauty-1

BOOZT Dermarolling voordeel 1
Door minuscule gaatjes te creëren in de bovenste laag van je huidoppervlak, kan dermarolling er voor zorgen dat huidverzorgingsproducten beter, sneller en effectiever worden opgenomen.

Dermarolling voordeel  2
Verbetering van ongewenste bultjes, rimpels, acne littekens en striae. Heeft u er genoeg van om oneffen structuur te voelen en te zien op je huid? Acne, allergische reacties en vuil kunnen er voor zorgen dat onze huid plooit, dit kan leiden tot kleine bulten en kuiltjes. Dermarolling stimuleert je huid om zichzelf sneller en beter te herstellen.

Dermarolling voordeel  3
Heeft een gustige invloed op een oneffen huidskleur. De behandeling met de BOOZT dermaroller stimuleert het collageen.

BOOZT Cosmetics heeft deze dermaroller 0,5 mm met 540 naaldjes in haar assortiment opgenomen, omdat de BOOZT dermaroller bijdraagt aan goede en verantwoorde verzorging voor thuis.

Samen met de Boozt serums en crèmes, is dit één van de hoogwaardigste verzorgingstechnieken voor je gezicht dat je thuis kunt toepassen.

Comments are closed.