Wist u dat Hyaluronzuur uw huid vol maakt?
Hyaluronzuur, heerlijk voor de huid

nurturing_

Vitamines en mineralen zijn inmiddels ondenkbaar in de huidige cosmetica. Maar ook Hyaluronzuur is een fantastisch plantaardige vorm om de huid optimaal van dienst te zijn.

Ongeveer 50% van het Hyaluron zuur is te vinden in de huid. Hyaluron en collagen zijn de belangrijkste stoffen in de huid. Ze zorgen ervoor dat de huidstructuur “ vol” blijft. Het is het collagen dat verantwoordelijk hiervoor is, maar het is het Hyaluron dat de collagen cel voedt.

Collageen is een cellen groep die een bijzondere rekbaarheid heeft. Vergelijk de collageenvezel met rubber. De cel wordt wel miljoenen keren gerekt en de rekbaarheid wordt minder naarmate we ouder worden. Hyaluron is erg belangrijk om de conditie van het collagen zo hoog mogelijk te houden en te hydrateren. Zo houden we zo lang mogelijk een rekbare cel en dat geeft een jeugdig uiterlijk. Hyaluron vult de ruimtes tussen de cellen en kan water aan zich binden.

Hyaluronzuur is in de volgende producten in hoge concentraties te vinden: Moisturizing cream, Perfect youth serum, Deep moisturizing Essence, Excellent Cream, Excellent Serum.